Rüyada yılanla fare görmek

Rüyada yılanla fare görmek evlatların hayırsız çıkacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına tabir olunur.

Rüyada yılanla fare gördüyseniz:

  • Parasl açıdan şanslısınız.

Rüyada farenin yılanı yediğini görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, halinin iyi olduğuna tabir olunur.

Rüyada yılan ve fare görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, yaklaşan güzel günlere delalettir.

Rüyada fare yiyen yılan görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına yorulur.

Rüyada yılan fare görmek elindekileri de alıp götüreceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine delalet eder.

Rüyada yılanın fare yediğini görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, hastalıkların şifa bulacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanla fare görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, dilediği gibi yaşayacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına delalet eder.

Rüyada yılan ve fare öldürmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine yorulur.

Rüyada fare ve yılan görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top