Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın işediğini görmek

Rüyada yılanın işediğini görmek

Rüyada yılanın işediğini görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın işediğini gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kayıtsızlık veya bıkma, bıktırma gibi şeyler yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden oğutabilirsiniz.

Rüyada yılanın işediğini görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, kişiye hep umut olacağına işaret eder.

Rüyada ineğin işediğini görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne işediğini görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin işediğini görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun üstüne işediğini görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek işediğini görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir bebeğin işediğini görmek günahtan temizlenmeye, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, patron koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yatağına işediğini görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments