Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı üstüne atmak

Rüyada yılanı üstüne atmak

Rüyada yılanı üstüne atmak her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yılanı üstüne atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde yanlış anlaşılmamak için, kendinizi ifade ederken çaba göstermelisiniz.

Rüyada üstüne yılan atmak başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı üstüne atmak daha temkinli ve garantici olacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, kazancının iki kat artacağına yorulur.

Rüyada kediyi üstüne atmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine alamet eder.

Rüyada mezar üstüne toprak atmak böylece yüzünün güleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine inanılır.

Rüyada ölü üstüne toprak atmak başarı için fırsatların artacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne toprak atmak aradığı çareleri bulacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet eder.

Rüyada mezarın üstüne toprak atmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, işlerine ve kazancına nazar değeceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün üstüne toprak atmak hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments