Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil erik ağaçları görmek

Rüyada yeşil erik ağaçları görmek

Rüyada yeşil erik ağaçları görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil erik ağaçları gördüyseniz:

  • Dostlarınız yüzünden bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada yeşil erik ağaçları görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan yeşil erik koparmak planların aksayacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil erik koparıp yemek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil erik toplamak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, umutların yıkılacağına delalettir.

Rüyada ağaçta yeşil erik görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil erik ağacı görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada ağacında yeşil erik görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan yeşil erik yemek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, onlara hayrının dokunacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments