Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik doğradığını görmek

Rüyada yeşillik doğradığını görmek

Rüyada yeşillik doğradığını görmek sosyal konumunun değişeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalettir.

Rüyada yeşillik doğradığını gördüyseniz:

  • Olayları farklı şekilde ele almaktan çekinmeyin.

Rüyada yeşil soğan doğradığını görmek sevap işlemek için uğraşacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil biber doğradığını görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada yeşillik doğradığını görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının soğan doğradığını görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ et doğradığını görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk eti doğradığını görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Rüyada kırmızı et doğradığını görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, iş hayatının düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada sarımsak doğradığını görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments