Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkmak ve kaçmak

Rüyada korkmak ve kaçmak

Rüyada korkmak ve kaçmak borçlanılacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, daha çok çalışılacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkmak ve kaçmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Rüyada korkmak birinden kaçmak işlerin ters gideceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına işarettir.

Rüyada korkmak kaçmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine rivayet eder.

Rüyada köpekten korkmak ve kaçmak eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılandan korkmak ve kaçmak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkmak ve kaçmak geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına inanılır.

Rüyada kaçmak korkmak aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine işarettir.

Rüyada birinden korkmak kaçmak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada korkmak kaçmak saklanmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, konforundan da ödün vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments