Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç bakla görmek

Rüyada iç bakla görmek

Rüyada iç bakla görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine delalet eder.

Rüyada iç bakla gördüyseniz:

  • En azından birşeyler öğrenmeye çalışın.

Rüyada iç bakla görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada iç bakla yemek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine delalettir.

Rüyada kuru iç bakla görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz bakla görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine delalet eder.

Rüyada taze bakla yemek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru bakla yemek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeşil bakla yemek umutlanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada yoğurtlu bakla görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, başarılarını ispat edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments