Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakla toplamak

Rüyada bakla toplamak

Rüyada bakla toplamak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada bakla toplamak gördüyseniz:

  • Farklı görüşleri olan kişilerin sizi yolunuzdan çevirmesine veya ilerlediğiniz alanda kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Rüyada yeşil bakla toplamak eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bakla toplamak ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada taze bakla toplamak emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru bakla yemek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu bakla görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada taze bakla yemek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına işarettir.

Rüyada pazardan bakla almak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru bakla görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments