Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan kusmak

Rüyada yılan kusmak

Rüyada yılan kusmak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına yorulur.

Rüyada yılan kusmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi takip edin.

Rüyada yılan kusmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, mutluluğunun katlanacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işarettir.

Rüyada yılan yemek ve kusmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, son model arabaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yılan eti yemek ve kusmak hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah kan kusmak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenin kusmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada ağızdan kusmak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada turuncu kusmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, evlatlarından memnun olacağına işarettir.

Rüyada kaka kusmak çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments