Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ve timsah görmek

Rüyada yılan ve timsah görmek

Rüyada yılan ve timsah görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine tabir olunur.

Rüyada yılan ve timsah gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada timsah ve yılan görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, kısmetlerin artacağına işarettir.

Rüyada yılan yiyen timsah görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan ve timsah görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada yılan timsah görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, akıllı adımlar atacağına, düşmanlarımızı alt etmeye delalet eder.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, küslükleri gidereceğine rivayet eder.

Rüyada timsahla yılan görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, engellerin aşılacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsah yılan görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments