Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah yılan görmek

Rüyada timsah yılan görmek

Rüyada timsah yılan görmek maneviyatının çökeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsah yılan gördüyseniz:

  • Özel kişilerle planlarınızı paylaşmanız durumunda planlarınızın başarı şansı artabilir.

Rüyada yılan yiyen timsah görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada timsah ve yılan görmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada timsahla yılan görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına işaret eder.

Rüyada yılan ve timsah görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada timsah yılan görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına delalettir.

Rüyada yılan timsah görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments