Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakkaldan şeker almak

Rüyada bakkaldan şeker almak

Rüyada bakkaldan şeker almak yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakkaldan şeker almak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir.

Rüyada elmalı şeker görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, belalardan korunacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada şeker hastası görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işarettir.

Rüyada yeşil akide şekeri görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada su ve şeker görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tencerede şeker görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada şeker dağıttığını görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeker kavanozu görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızdan şeker almak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, nitelik ve farklılık geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments