Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil akide şekeri görmek

Rüyada yeşil akide şekeri görmek

Rüyada yeşil akide şekeri görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil akide şekeri gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya alacağınız haberler uzun vadeli planlarınızın seyri üzerinde etkili olabilir.

Rüyada yeşil akide şekeri görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz akide şekeri görmek moralinin düzeleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada akide şekeri almak haneye bolluk ve bereketin dolacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Rüyada kırmızı akide şekeri görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada akide şekeri dağıtmak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına yorulmaktadır.

Rüyada akide şekeri görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil şeker görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, üçüncü gözünün açılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada yeşil renkli şeker görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments