Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker hastası görmek

Rüyada şeker hastası görmek

Rüyada şeker hastası görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, kazancın günden güne düşeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işarettir.

Rüyada şeker hastası gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı oluyor ya da inat ediyor olabilirsiniz.

Rüyada şeker hastası görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada şeker hastası olduğunu görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine alamet eder.

Rüyada kendini şeker hastası olarak görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, düşmanlarını alt edeceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada şeker hastası olduğunu öğrenmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada şeker hasta olmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeker hastası olmak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, elin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli şeker görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada okunmuş şeker görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments