Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan saldırısına uğramak

Rüyada yılan saldırısına uğramak

Rüyada yılan saldırısına uğramak beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, sıkıntısından kurtulacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  alamet eder.

Rüyada yılan saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Değişiklikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada yılanın saldırısına uğramak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, dünya malına kavuşulacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan saldırısına uğramak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yılanların saldırısına uğramak canının derdine düşeceğine, zor bir duruma düşüleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalettir.

Rüyada sivrisinek saldırısına uğramak güzel ve yaşanılır hale geleceğine, saygınlık elde edeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işarettir.

Rüyada filin saldırısına uğramak kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada bombalı saldırıya uğramak güneşli ve güzel günler yaşayacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kargaların saldırısına uğramak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet eder.

Rüyada birilerinin saldırısına uğramak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments