Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan kanı görmek

Rüyada yılan kanı görmek

Rüyada yılan kanı görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, başka alanlara yöneleceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret eder.

Rüyada yılan kanı gördüyseniz:

  • Aklınızdaki konuları anlatmaya devam edin.

Rüyada yılan öldürüp kanını akıtmak hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan kanı görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, kötü olayların meydana geleceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine işaret eder.

Rüyada yılanın kanını görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine inanılır.

Rüyada yılan öldürüp kanını görmek kime gideceğine, rızkının kesileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine delalettir.

Rüyada tavuk kanı görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, her nimetin lezzetine varacağına alamet eder.

Rüyada kanın üstüne oturmak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kanı içmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada adet kanı yıkamak her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, aksiliklerin yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments