Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ısırığı görmek

Rüyada yılan ısırığı görmek

Rüyada yılan ısırığı görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yılan ısırığı gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, maddi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yılan ısırığı görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, geçiminin zorlaşacağına, hatalı yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada karınca ısırığı görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına işaret eder.

Rüyada at ısırığı görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine işaret eder.

Rüyada ısırık izi görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pire ısırığı görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek ısırığı görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada böcek ısırığı görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye delalet etmektedir.

Rüyada örümcek ısırığı görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments