Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at ısırığı görmek

Rüyada at ısırığı görmek

Rüyada at ısırığı görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada at ısırığı gördüyseniz:

  • Hayatınızı daha iyi düzenleme imkanları yakalayabilirsiniz.

Rüyada at ısırığı görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine işaret eder.

Rüyada ısırık izi görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada karınca ısırığı görmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, işinde terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada yılan ısırığı görmek içinin rahat edeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada böcek ısırığı görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada köpek ısırığı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, para pul sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pire ısırığı görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine yorulur.

Rüyada örümcek ısırığı görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments