Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılmış mahalle görmek

Rüyada yıkılmış mahalle görmek

Rüyada yıkılmış mahalle görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yıkılmış mahalle gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin, anlaşmanın ya da konunun yeniden yapılandırılması veya açığa kavuşturulması gerekebilir.

Rüyada yıkılmış mahalle görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, azap çektiğine alamet etmektedir.

Rüyada mahallenin yıkıldığını görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski mahallemi görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet eder.

Rüyada eski oturduğun mahalleyi görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, işlerin başına geçeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada mahallede yürümek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mahallede kaybolmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, bir koyduğu işten üç alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çingene mahallesine gitmek tartışmaların kavgaya döneceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahalle arkadaşını görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments