Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmış buğday görmek

Rüyada yıkanmış buğday görmek

Rüyada yıkanmış buğday görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, bekârlığına da veda edeceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada yıkanmış buğday gördüyseniz:

  • Popularitenizin artması aynı an da dört yerde olmanızı gerektirebilir.

Rüyada buğday biçildiğini görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada buğday başağı toplamak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına işarettir.

Rüyada buğday yemek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keşkeklik buğday görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulur.

Rüyada buğday biti görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, daha sık bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış buğday tarlası görmek her anlamda şifa bulmaya, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine inanılır.

Rüyada buğday taneleri görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday içinde yüzmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments