Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evini yıkmak

Rüyada kendi evini yıkmak

Rüyada kendi evini yıkmak toplumda yükseleceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kendi evini yıkmak gördüyseniz:

  • Olayların istemediğiniz yönlü veya başkalarının kontrolünde ilerlememesi için, kendi sonuçlarınızı kendiniz çıkartmanız veya kendi bildiğiniz yoldan ilerlemeniz gerekebilir.

Rüyada başkasının evini yıkmak evlat sahibi olacağına, hedeflerini tutturamayacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada evinin duvarını yıkmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, tebrik edileceğine inanılır.

Rüyada kendi evini yıkmak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada evin duvarlarını yıkmak rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yıkmak yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarını yıkmak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Rüyada birinin evini yıkmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç yıkmak yeni işlere girileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments