Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşim taşı görmek

Rüyada yeşim taşı görmek

Rüyada yeşim taşı görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada yeşim taşı gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortaya atılarak aslında almak istemediğiniz riskler alabilir ya da ileride pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Rüyada yeşim taşı görmek çok rahat bir nefes alacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşim taşından yüzük görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birilerine taş atmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada denizde çakıl taşı görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz taşlı bilezik görmek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada rengarenk taşlar görmek hayırlı kararlar alacağına, durgun giden işlerin açılacağına, üzüntülerinin biteceğine yorulur.

Rüyada yatakta taş görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ışıltılı taşlar görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, hayatını ailesine adayacağına, hayırla yad etmeye delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments