Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik orman görmek

Rüyada yeşillik orman görmek

Rüyada yeşillik orman görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine yorulur.

Rüyada yeşillik orman gördüyseniz:

  • Her ne kadar koşullar öyle gerektiriyor gibi görünse de, prensiplerinizden vazgeçmeniz veya olmadığınız birisi gibi davranmaya çalışmanız gerekmiyor.

Rüyada yeşillik orman görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine alamet etmektedir.

Rüyada orman ve yeşillik görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil çam ormanı görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada ormanda yeşillik görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına delalet eder.

Rüyada yeşil orman ve su görmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, başarıların devamlı olacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik ve orman görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bir orman görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalettir.

Rüyada yeşil ormanda yürümek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments