Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orman ve yeşillik görmek

Rüyada orman ve yeşillik görmek

Rüyada orman ve yeşillik görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kendisine kızacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada orman ve yeşillik gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz göstermek için kelimelerden değil, hareketlerden faydalanmalısınız.

Rüyada ormanda yeşil yılan görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil orman ve su görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yeşillik orman görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına inanılır.

Rüyada yeşillik ve orman görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil bir orman görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ormanda yürümek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, aklına giren şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil orman görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, elinin dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil çam ormanı görmek sorunların hallolacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments