Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bir orman görmek

Rüyada yeşil bir orman görmek

Rüyada yeşil bir orman görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, duaların kabul göreceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada yeşil bir orman gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta fayda var.

Rüyada yeşillik orman görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil bir orman görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ormanda yürümek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, büyük özgüven kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ormanda yeşil yılan görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, gün sayacağına delalettir.

Rüyada yeşil orman ve su görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada orman ve yeşillik görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik ve orman görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, ticarette başarılı olacağına inanılır.

Rüyada yeşil orman görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments