Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşile boyanmak

Rüyada yeşile boyanmak

Rüyada yeşile boyanmak etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşile boyanmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durun.

Rüyada yeşil boya görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil boyalı bina görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil boya kalemi görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk boya görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Rüyada yeşil boya yapmak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yeşil boyalı duvar görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kısmetlerinin kapanacağına inanılır.

Rüyada yeşile boyanmış ev görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet eder.

Rüyada evi yeşile boyanmış görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments