Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zeytin yediğini görmek

Rüyada yeşil zeytin yediğini görmek

Rüyada yeşil zeytin yediğini görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, işinden ekmeğinden olacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin yediğini gördüyseniz:

  • Kendinize güven eksikliğinizden kaynaklanan bir yalnızlık korkunuz var.

Rüyada yeşil zeytin yedirmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil zeytin yediğini görmek borçlarının da kapanacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine yorulur.

Rüyada bebeğe zeytin yedirmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının zeytin yediğini görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytin yediğini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah zeytin yediğini görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada birinin zeytin yediğini görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına işaret eder.

Rüyada siyah zeytin yedirmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments