Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer fıstığı görmek

Rüyada yer fıstığı görmek

Rüyada yer fıstığı görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada yer fıstığı gördüyseniz:

  • Ya da olayları farklı açılardan ele alırsanız, huzur verici olacağını göreceksiniz.

Rüyada taze yer fıstığı yemek sevgi ve hürmet göreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yer fıstığı yemek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze yer fıstığı görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada yer fıstığı topladığını görmek çok yoğun çalışacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yer fıstık toplamak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabuklu yer fıstığı yemek hayattan yana keyif bulacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına işarettir.

Rüyada yer fıstığı görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yer fıstığı yediğini görmek makam edineceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, yani babasına benzeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments