Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer fıstığı topladığını görmek

Rüyada yer fıstığı topladığını görmek

Rüyada yer fıstığı topladığını görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, sevindirici şeyler duymaya, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada yer fıstığı topladığını gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki hemen karar vermeniz gereklidir.

Rüyada yer fıstık toplamak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yer fıstığı topladığını görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yer fıstığı toplamak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, ticaretin büyüyeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yer fıstığı görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada kabuklu yer fıstığı yemek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabuklu yer fıstığı görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Rüyada yer fıstığı görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, duraklama yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer fıstığı yemek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments