Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yayla görmek

Rüyada yeşil yayla görmek

Rüyada yeşil yayla görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, zor günlerin yaşanacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yayla gördüyseniz:

  • Biraz da, kendi kendinize kalmak veya kendi zevklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yeşil yayla görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına yorulur.

Rüyada yaylaya çıkmak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yayla ok atmak sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaylaya çıktığını görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine delalettir.

Rüyada yayla evi görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine inanılır.

Rüyada yayla çorbası yapmak özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada yaylaya gittiğini görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada yayla çorbası pişirmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments