Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç yaprağı görmek

Rüyada ağaç yaprağı görmek

Rüyada ağaç yaprağı görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, gelirinin düşeceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ağaç yaprağı gördüyseniz:

  • Herşey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.

Rüyada yeşil yapraklı ağaç görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz ağacı yaprağı görmek parasını ve işini kaybedeceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına işarettir.

Rüyada çınar ağacı yaprağı görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, rızkında ve malından olacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı ağaçlar görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine alamet eder.

Rüyada renkli yapraklı ağaç görmek etrafına güzel insanların dolacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada büyük yapraklı ağaç görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, belalı insanlara denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada kavak ağacı yaprağı görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada asma ağacından yaprak toplamak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, hobilerine eğileceğine, konfor içinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments