Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yeşil elbise giymek

Rüyada siyah yeşil elbise giymek

Rüyada siyah yeşil elbise giymek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri doğrultusunda hareket etmek veya bazı değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada siyah yeşil elbise giymek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil siyah elbise giymek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının siyah elbise giydiğini görmek şansın açılacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı siyah elbise giymek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine işarettir.

Rüyada siyah ve beyaz elbise giymek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah dantel elbise giymek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, pek az kazanç getireceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine yorulur.

Rüyada dügünde siyah elbise giymek kısmetin bollaşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz siyah elbise giymek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments