Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta sıçmak

Rüyada sokakta sıçmak

Rüyada sokakta sıçmak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, haneye dertlerin gireceğine , arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokakta sıçmak gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri ya da şikayetlerinizi dile getirmeniz duygusal anlamda suların ısınmasına neden olabilir.

Rüyada sokağa sıçmak sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına delalettir.

Rüyada sokakta sıçmak etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, suçlamalardan aklanılacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük sıçmak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada ortalık yere sıçmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, mutlulukların yarım kalacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne sıçmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada avucuna sıçmak fırsatların teker teker elden kaçacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada eline sıçmak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada ağzına sıçmak hedeflerine yaklaşacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments