Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sabun görmek

Rüyada yeşil sabun görmek

Rüyada yeşil sabun görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, evleneceğinize, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada yeşil sabun gördüyseniz:

  • Karlı sonuçlar elde etmek için pratik olmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil kalıp sabun görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil sabun görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil sıvı sabun görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine yorulur.

Rüyada yeşil sabun vermek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil sabunla yıkanmak bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil sabunla banyo yapmak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işarettir.

Rüyada birinden yeşil sabun almak kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ev sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yeşil sabunla saç yıkamak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments