Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakır cezve görmek

Rüyada bakır cezve görmek

Rüyada bakır cezve görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kafa dinleyeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakır cezve gördüyseniz:

  • Fiziksel veya maddi konularda da dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada bakır cezve almak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüküne ortak olacağına, rakiplerin alt edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bakır cezve görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, moralinin düzeleceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Rüyada cezvede süt görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada çelik cezve görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına delalettir.

Rüyada kırmızı cezve görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işarettir.

Rüyada yanmış cezve görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere delalet etmektedir.

Rüyada cezvede süt pişirmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada cezve görmek kime danışacağını bilemez olacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments