Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış cezve görmek

Rüyada yanmış cezve görmek

Rüyada yanmış cezve görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış cezve gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya size yardımcı olmak isteyen kişiler var.

Rüyada yanmış cezve görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine işarettir.

Rüyada cezvede kahve yapmak yaşamını kolaylaştıracağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada çelik cezve görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, sürekli yerinde sayacağına, sorunsuz geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cezve satın almak çalışmalarının yarıda kalacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada cezvede kahve pişirmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalettir.

Rüyada cezvede süt pişirmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, iş hayatında günah işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı cezve görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada cezvede türk kahvesi görmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, hayallerinin peşinden gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments