Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı cezve görmek

Rüyada kırmızı cezve görmek

Rüyada kırmızı cezve görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı cezve gördüyseniz:

  • İlişkileriniz güvensizdir.

Rüyada kırmızı cezve görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cezvede süt görmek onun zamanını çalacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına inanılır.

Rüyada cezvede süt pişirmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada bakır cezve görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cezve yıkamak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cezvede türk kahvesi görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına alamet eder.

Rüyada cezve hediye almak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına delalet eder.

Rüyada kahve cezvesi görmek kafasına göre birini bulacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments