Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lila renk elbise giymek

Rüyada lila renk elbise giymek

Rüyada lila renk elbise giymek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, geç de olsa huzura erileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, daima secde ve şükür edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lila renk elbise giymek gördüyseniz:

  • Geçmişte belli bir alanda başarı elde edememiş olmanız hiçbir zaman başarılı olamayacağınız anlamına gelmiyor.

Rüyada sarı renkte elbise giymek o kapıyı kapatacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavruağzı renk elbise giymek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz renk elbise giymek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına delalettir.

Rüyada beyaz renkte elbise giymek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, kötü günler görüleceğine, huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının sarı renk elbise giydiğini görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada yesil renk elbise giymek küfürlü söze, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkte elbise giymek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine inanılır.

Rüyada parlak renkli elbise giymek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments