Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli pantolon giymek

Rüyada renkli pantolon giymek

Rüyada renkli pantolon giymek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına delalettir.

Rüyada renkli pantolon giymek gördüyseniz:

  • Daha çok araştırma gerektiren konularda sorumluluğu üzerinize alabilirsiniz.

Rüyada gri renk pantolon giymek gelişiminin hız kazanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada açık renk pantolon giymek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, onu yalnız bırakmayacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada sarı renk pantolon giymek işinden evine gidip geleceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli pantolon giymek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına inanılır.

Rüyada yeşil renk pantolon giymek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine rivayet eder.

Rüyada pembe renk pantolon görmek paslı bir çiviye basabileceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine inanılır.

Rüyada renkli pantolon görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, kısmetlerinin artacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz renkli pantolon görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments