Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil patik görmek

Rüyada yeşil patik görmek

Rüyada yeşil patik görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil patik gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri somut olarak görmeye ihtiyacınız var.

Rüyada yeşil patik giymek asık yüzlerin güleceğine, parasını dikkatli harcayacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil patik görmek zorlukları teker teker aşacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada birinden patik almak tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sarı bebek patiği görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına işarettir.

Rüyada beyaz bebek patiği görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada örgü patik almak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayan patik görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet eder.

Rüyada patik satmak sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments