Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil patik giymek

Rüyada yeşil patik giymek

Rüyada yeşil patik giymek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, meşakkate düşeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil patik giymek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar bazı konularda pozisyonunuzu korumanıza yardım edebilir.

Rüyada yeşil patik giymek nitelik ve farklılık geleceğine, örnek insan olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağına patik giymek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, maddi yükünün artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada bebeğe patik giydirmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına alamet eder.

Rüyada patik giydiğini görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada yün patik giymek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patik giydirmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, bolluğun ve bereketin artacağına yorulur.

Rüyada beyaz patik giymek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada örgü patik giymek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, istediği başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments