Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı bebek patiği görmek

Rüyada sarı bebek patiği görmek

Rüyada sarı bebek patiği görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada sarı bebek patiği gördüyseniz:

  • Sadece siz, hedeflerinize ulaşma konusunda çok fazla acele ediyorsunuz.

Rüyada sarı bebek patiği görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı patik görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bebek patiği görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına inanılır.

Rüyada pembe bebek patiği görmek para ve makam sahibi olacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi bebek patiği görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, büyük emekler vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı bebek patiği görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe patik giydirmek geleceğin güzel olacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bebek patiği almak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments