Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patik giydirmek

Rüyada patik giydirmek

Rüyada patik giydirmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine delalet eder.

Rüyada patik giydirmek gördüyseniz:

  • Çekingen tarafınızı geri plana itmelisiniz.

Rüyada patik giymek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada patik giydiğini görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz patik giymek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet eder.

Rüyada yün patik giymek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına inanılır.

Rüyada bebeğe patik giydirmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalet eder.

Rüyada örgü patik giymek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada ayağa patik giymek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı patik giymek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, yüksek moralli olacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments