Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil patates görmek

Rüyada yeşil patates görmek

Rüyada yeşil patates görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, gelir kaybedeceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil patates gördüyseniz:

  • Aslında aynı şeyleri istiyor veya düşünüyor olsanız bile, ne pahasına olursa olsun size itiraz eden veya yapmanız gereken şeyleri söyleyen kişiler olabilir.

Rüyada yeşil patates görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada patates ve yeşil biber görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, maddi imkânlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil patates tarlası görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada patatesli gözleme görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış patates görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet eder.

Rüyada taze patates görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çuvalın içinde patates görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada etli patates yemeği görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments