Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patatesli gözleme görmek

Rüyada patatesli gözleme görmek

Rüyada patatesli gözleme görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, zengin bir hayat süreceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada patatesli gözleme gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden gelebilecek bazı haberler canınızı sıkabilir.

Rüyada patatesli gözleme görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada patatesli gözleme yemek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada gözleme pişirmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağlı gözleme yemek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada gözleme pişirdiğini görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kıymalı gözleme yapmak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kıymalı gözleme yemek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına rivayet eder.

Rüyada gözleme yemek çok resmi görevlerde bulunacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments