Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze patates görmek

Rüyada taze patates görmek

Rüyada taze patates görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada taze patates gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda başarılısınız.

Rüyada taze patates görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada taze patates toplamak daha geniş bir rızık elde edeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada taze nohut görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok zor bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada pazardan taze fasulye almak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze balık almak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze erik görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalettir.

Rüyada yeşil taze fındık görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze soğan kesmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments