Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mutfak görmek

Rüyada yeşil mutfak görmek

Rüyada yeşil mutfak görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, hanesine güneş doğacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mutfak gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyor.

Rüyada yeşil mutfak görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada yeşil mutfak dolabı görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini mutfakta görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına inanılır.

Rüyada mutfak masasi görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada mutfakta kar görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işaret eder.

Rüyada mutfak dolabının yıkıldığını görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, büyük çaba sarfedeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mutfakta tuvalet görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin mutfağının yandığını görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments