Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfak masasi görmek

Rüyada mutfak masasi görmek

Rüyada mutfak masasi görmek şansın açılacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına yorulur.

Rüyada mutfak masasi gördüyseniz:

  • Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada mutfakta masa görmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, zor zamanların biteceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına alamet eder.

Rüyada mutfak masasi görmek kazancın sürekli artacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mutfak önlüğü görmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mutfakta çiş yapmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada mutfakta ateş görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada iki mutfak görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mutfakta yemek yapmak çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, daha temkinli ve garantici olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hazır mutfak görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments