Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil makarna görmek

Rüyada yeşil makarna görmek

Rüyada yeşil makarna görmek en pahalı evlerde oturacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil makarna gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söylememeli veya yapmamalısınız.

Rüyada yeşil makarna görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mantı makarna görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, fırsatların elden kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada misafire makarna pişirmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kuru makarna görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden makarna almak bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada birinden makarna almak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hastalıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada makarna kesmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok makarna görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments