Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makarna kesmek

Rüyada makarna kesmek

Rüyada makarna kesmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi durumun düzeleceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada makarna kesmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya bizzat sizi ilgilendiren konularda yapılan tartışmaların dışında kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada makarna kesmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada kuru makarna yemek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada pirinç ve makarna görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına inanılır.

Rüyada salçalı makarna yapmak sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada erişte makarna görmek güzel bir evliliğe, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makarna yemek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden makarna almak kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, her geçen gün başarıların artacağına işaret eder.

Rüyada soslu makarna yemek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments